Barion Pixel
DevonTech

Gondoltál-e már arra, hogy állva is lehetne játszani?

Devon bemutatja nekünk az Állítható Asztal használatát ahogy eddig még nem láttuk.

Amikor egy elhúzódó online meetinget vagy akár az otthoni kikapcsolódásra szánt játékodat meg kellene szakítani egy kis szünettel, mert már kellemetlenül régóta ülsz? Szívesen megmozgatnád magadat, de benne vagy az adott folyamatban amiből nem akarsz kizökkeni?

Szerencsére van megoldás amivel a döntés szabadsága a te kezedben van, hogy éppen ülve vagy állva használod állítható asztalod.

Így jobban állsz a játékhoz, ha állítható az asztalod

Alapvetően az volt a terv, hogy ezt az asztalt szerelésekhez és ilyen olyan termékek bemutatásához fogom használni. Viszont realizálnom kellett, hogy van ennél sokkal jobb megoldás!

Erről a témáról, és ennek gyakorlatban is jelentkező tapasztalatiról számol be nektek videóbeszámolójában Devon, aki kapott tőlünk erre a célra egy BeActive Elektromosan Állítható Asztalt.

  • A BeActive asztal kiemelkedő 125kg-os teherbírásának köszönhetően könnyedén tudja mozgatni a terjedelemes Gamer állomást.
  • A 4 memóriás vezérlő pedig gondoskodik róla, hogy ne zökkenj ki a ritmusból és egy gombnyomással a kívánt magasságba állítsd állítható asztalod.
  • Az egyedileg gyártott 36mm vastag asztallap pedig biztosítja, hogy kellően stabil és masszív legyen az asztalod használat közben.

#Álljfelazegészségedért

Mire figyeljünk az állítható asztal használatakor

Devon számos problémára felhívja a figyelmet, amire ha odafigyelünk fájdalommentesen élvezhető a játék.

“Több mint egy hónapja érkezett egy állítható magasságú asztal, és a használata rendkívül meglepett.”

DevonTech YouTube csatornáján hasonló technikai tartalmú teszteket, tapasztalatokat nézhettek meg.

Tartsatok velünk és nézzétek meg a DevonTech beszámolóját:

DevonTech – BeActive Állítható Asztallal