Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

Szállítás és garancia, refund policy

A szállítási díj 50kg-os súlyhatárig bruttó 15.240.- Ft címre kiszállítva . Több doboz esetén a szállítási díjakra egyedi díjszabást alkalmazunk, melyről egyeztetünk megrendelőinkkel.

Házhozszállítás esetén a kiszállítást GLS vagy FUTAR.HU Logisztikai Kft. futárszolgálat végzi. A csomag feladásakor e-mailben értesíti Önt a futár, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a fuvarlevélszámot és a megrendelés részleteit. A kiszállítás előtt Ön egy értesítést fog kapni, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén emailben újabb értesítést kap. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre. Amennyiben Ön rendelésénél fizetési módként utánvétet jelölt meg, a csomag és a kiszállítás díját készpénzben egyenlítheti ki, az átvétellel egyidejűleg az utánvét díjával együtt.

Személyes átvétel esetén a a 1082 Budapest, Baross utca 114-116. szám alatti Mintaboltunkban veheti át a termékeket.

Amennyiben Ön megrendelésének végösszegét annak leadásakor a webshop-ban bankkártyával kiegyenlítette, a szállítást további költség nem terheli.

Banki utalás esetén utalását a következő számlaszámra várjuk: 11742348-21454765 (Kedvezményezett neve: Fal 2001 Kft.) A megjegyzésbe kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! Amint az összeg beérkezik bankszámlánkra elindítjuk a megrendelési folyamatot.

A raktári termékeink szállítási ideje 1-2 hét az utalás beérkezésétől számítva. A raktáron nem megtalálható áruk szállítása 2-4 hét.

A vásárló a megrendelésért felelős, a pontos címért, a kiválasztott árú darabszámáért illetve adott árú pontos megnevezésért. Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. (FIGYELEM! eltérő számlázási és szállítási cím esetén a szállítási címet külön meg kell adni a rendelésnél.) Ha a megrendelést követő munkanapon nem tájékoztatja cégünket a változásról, nem áll módunkban ezt megváltoztatni. A postázást követően cégünk nem vállal semmi felelősséget a rendelés megváltoztatásában. Amennyiben a postázást követően mégis változtatást igényelnek, cégünk nem zárkózik el a csere lehetőség elől.( a törvényekben foglaltak alapján) Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az e-mail címen. Ha az adott árú sértetlenségéről megbizonyosodtunk, a csere létre jöhet. Az árú értékével megegyezően, vagy az árú értéke beszámításával. A csere csak személyesen, székhelyünkön történhet. Nem zárkózunk el a postai úttól sem de, a felmerülő költségeget, postaköltséget a vásárlót terheli. A szavatosságot a törvényekben foglaltak alapján, tudjuk vásárlóinknak biztosítani. Ha nincs árukészlet a megrendelt árúból, visszajelzünk a megadott elérhetőségeken.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a hello@asztal.goldfishgrafx.com címen.
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon 16 óráig!). Ez estben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk).
A vevő az áru átvételét követő tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra.
A FAL 2001 Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Fontos: Nem illeti meg az elállási jog a Fogyasztót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
Egyedileg gyártott termék lehet egyedileg gyártott asztallap, egyedileg gyártott irodai szék és egyéb egyedileg gyártott termékek.

Levelezés

Webáruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok és esetleges reklamációk segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataira.
Email címünk: hello@asztal.goldfishgrafx.com
Levelezési címünk: 2053 Herceghalom Árvalányhaj utca 16.

Jótállás, Szavatosság:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak.
A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza, a kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgálni, és abban az esetben ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, akkor abban az esetben a grancia érvényét veszti.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek. A jótállási jegyeket utólagosan nem áll módunkban kiállítani.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon.

Fizetési feltételek:

Bankártyás fizetés online: Vevőnek lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a FAL 2001 Kft. által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.
Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a teljes vételár sikeres fizetése után lehetséges. Az online bankkártyás fizetés kezelő cége az Barion Payment Zrt. (továbbiakban Barion).

Az online bankkártyás fizetés választása esetén a Vevő hozzájárul ahhoz, hogy a Megrendelés teljesítése és annak figyelemmel kísérése érdekében a www.allithatoasztal.hu továbbítsa a Barion rendszere felé a Megrendelés azonosítóját és összegét, továbbá a Vásárló nevét, szállítási, illetve számlázási címét.

A FAL 2001 Kft. az online bankkártyás fizetés választására tekintettel, külön díjat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget nem számít fel, illetve nem állapít meg.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Az allithatoasztal.hu az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Eljárás hibás ár esetén

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül: 0 Ft-os ár, kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 100000 Ft-os termék esetén a 20 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 500 Ft-ért kínált termék).

Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

2. számú Melléklet

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a FAL 2001 Kft. (2053 Herceghalom, Árvalányhaj u 16.) adatkezelő által a www.allithatoasztal.hu weboldal felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az Barion Payment Zrt., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, szállítási cím, számlázási cím, tranzakció összege, tranzakció dátuma és időpontja,

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Barion adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.barion.com/hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Számlázás módja

Eladó minden esetben számlát állít ki, melyet a megrendeléshez a csomagban mellékelve megküldi a Vásárló részére.

Vevő tudomásul veszi, hogy

csak azok a számlák kerülnek a NAV rendszerébe, amelyek esetén Vevő a weboldalon a “Számlázási cím/ Cégnév” mezőnél cégnevet ír be, továbbá megadja a cég adószámát;
ha egy természetes személy Vevő vásárol, akkor nem utalhat céges bankszámlaszámról, illetve ha egy Vevő cégként vásárol, akkor nem utalhat természetes személy tulajdonában lévő bankszámlaszámról.

ELÁLLÁS:

Tájékoztatjuk, hogy az elállási jog csak a Polgári Törvénykönyv szerinti Fogyasztónak minősülő Vevőket illeti meg. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást (vállalkozásnak minősülő vevőt), azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

A Vevő (vagyis a Polgári Törvénykönyv szerinti Fogyasztó) jogosult a terméknek az átvételének napjától számított tizennégy napon belül, az átvett áru hiánytalan és hibátlan állapotban, sértetlen, eredeti csomagolásban történő visszaszolgáltatása mellett a szerződéstől elállni. A Terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségben, minőségi állapotában veszi vissza Eladó. A Termék átvételi pontra történő visszajuttatásáról Vásárló gondoskodik, ennek költsége Vásárlót terheli. Utánvéttel feladott csomagot Eladó nem vesz át.

Vásárló köteles Eladó részére a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a Terméket.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül az Eladó visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó az Eladó által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Az Eladó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül az Eladó a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A Vevő az elállási jogát az 1. számú mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetve a FAL 2001 Kft. weboldalán (webáruházában) gyakorolhatja. Ezen utóbbi esetben a FAL 2001 Kft. tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését. A fentiek szerint gyakorolt elállás esetén a FAL 2001 Kft. a megfizetett vételárat – az elállással kapcsolatosan felmerült, őt megillető költségeivel csökkentve – az elállástól számított tizennégy napon belül a Vevő részére visszafizeti.

Nem gyakorolhatja a Vevő az elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel; ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta. A Vevőt az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeken felül egyéb költség nem terheli.

Eladó azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított Termék nincs kifogástalan, hiánytalan, újra eladható állapotban, akkor a Vevő kártérítésre kötelezett.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés a Termék átvételét megelőzően keletkezett, a Termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítja Eladó. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

A Termék az elállási határidő alatt kipróbálható. A csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jog elvesztéséhez.

Ha a Terméket nem csak kipróbálta, hanem ezen felül is használta Vevő, akkor a Termék ebből fakadó értékcsökkenéséért felelősséggel tartozik Eladó felé. Eladó kizárólag akkor köteles a Terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza Vevő. Amennyiben a Terméket már használta Vásárló, és nem tudja azt a megfelelő csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni Eladó részére, akkor az Eladó nem veszi vissza a Terméket és nem fizeti vissza a termék árát, hanem a Terméket a fogyasztó költségére visszaszállíttatja a fogyasztónak.

A Vevő az őt megillető elállási jogot tartozik rendeltetésszerűen, e jogával vissza nem élve gyakorolni. Visszaélésnek minősülő elállás esetén Eladó mentesül az áru visszavételének és a vételár visszafizetésének kötelezettsége alól.

Amennyiben a megrendelt áru raktárkészlete elfogyott, a FAL 2001 Kft. jogosult a felek között létrejött szerződéstől egyoldalú megkisérelt értesítés után elállni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ KIEGÉSZÍTÉS

Halasztott fizetési megoldás kapcsán bevont szolgáltató

Cégnév: Instacash Kft.

Székhely: 1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 22. Fsz. 2.

Tel.: +36 1 755 5147

E-mail cím: reszletfizetes@instacash.hu

Honlap címe: https://instacash.hu/

Halasztott fizetési nyújtására vonatkozó feltételek

  1. Amennyiben a Vevő a Termék megrendelése során részletfizetési (halasztott fizetés) opciót választ, úgy az Eladó halasztott fizetést (a továbbiakban: „Halasztott fizetés”) nyújthat a Vevő részére.
  2. Halasztott fizetést a Vevő akkor vehet igénybe, ha prémium ügyfélnek (a továbbiakban: „Prémium Ügyfél”) minősül. A prémium ügyfélként való regisztrációt a Vevő kezdeményezi a Honlapon, amelyet követően az Eladó pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó partnere, az InstaCash Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 22. Fsz. 2. ajtó, cégjegyzékszám: 01-09-377358, a továbbiakban: „instacash”) a Vevővel kötött szerződés alapján a Vásárló pénzügyi szempontú átvilágítását elvégzi a Vevő által rendelkezésre bocsátott számlainformációk, bankkártya- illetve egyéb adatok alapján. A pénzügyi szempontú átvilágítás lefolytatásával az Eladó Prémium Ügyfélként regisztrálja a Vevőt.
  3. Halasztott fizetés min. 50.000 Ft, max. 1.000.000 Ft-os kosárméret esetén igényelhető.
  4. A Vásárló a Termék megrendelése során nyilatkozhat arról, hogy a megrendelés során fizetendő vételárat Halasztott fizetés igénybevételével fizeti meg, melyet követően az Eladó és a Vevő szerződést köthetnek Halasztott fizetésre vonatkozóan. A Vásárló az Eladó által meghatározott, 3. pont szerinti összeg tekintetében vehet igénybe Halasztott fizetést.
  5. A Halasztott fizetés feltételeit a Halasztott fizetésre vonatkozó szerződés tartalmazza.
  6. A Vásárló a Termék vételárának azt a részét, amelyre a Halasztott fizetésre nem nyújt fedezetet, a Termék megrendelésével egyidejűleg, a jelen ÁSZF-ben meghatározott rendelkezéseknek megfelelően köteles megfizetni.
  7. A halasztott fizetés kapcsán az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.