Barion Pixel
Az Állítható Asztal a Pod of the Morning vendége volt

Az Állítható Asztal a Pod of the Morning vendége volt

A meghívásnak eleget téve, ellátogattunk Dávidhoz egy kellemes reggeli kávézásra és kötetlen beszélgetésre, ahol több fontos téma felmerült. Érintettük hogyan látjuk jelenleg a munkavállalók egészségét a Covid-19 időszaka alatt, hogyan látjuk milyen irányban változik a munkahelyi ergonómia fontossága, hogyan fognak megváltozni és teljesen átalakulni a munkahelyeink a következő években. Ma még kuriózum és luxusterméknek számíthat egy Elektromosan Állítható Asztal beszerzése, mi azonban bízunk benne, hogy a munkáltatók rövidesen fel fogják ismerni azt a tényt, hogy a munkahelyi (és 2020 óta az otthoni) irodai környezet mindennél fontosabb!

Az Állítható Asztal a Pod of the Morning vendége volt
Daev BeActive Állítható Asztal munkaállomása

Tapasztaljuk, hogy szerencsére már itthon is egyre több cég fektet be a dolgozói egészségbe, szem előtt tartva az irodai ergonómiát. Ez a szemlélet és mentalitás hosszú távon egy jó befektetés a munkáltatók és munkavállalók számára egyaránt, hiszen a napi munkaidőt így sokkal aktívabban és produktívabban tudjuk végezni. Így egy újfajta motivációt tapasztalhatnak meg az Állítható Asztalnál dolgozó kollégák. 

Tartsatok velünk és nézzétek meg a Pod of the Morning adását:

Instagram

Az egészségünkbe való befektetés az egyik legjobb döntés, amit fontos szem előtt tartanunk egy elektromosan állítható asztal beszerzésekor. Nagyon fontos szerepet játszik még emellett az ergonómiai kiegészítők használata is, amivel meg tudjuk előzni a nyaki-, gerinc- és hátfájdalmakat.