Barion Pixel
HÅG Capisco 8106

Aktivizáld az ülést és válaszd a 10 év garanciát

Új irodai széket keresel? Bátran ajánljuk az ergonómia specialistáját a HÅG Capisco Puls székeit.

Az ergonómia specialistája: HÅG Capisco Puls egyedülálló kialakítása az irodai székek között igazi úttörő. A HÅG ikonikus ergonomikus székei nem véletlenül nyerték el 2021-ben a Plastics Recycling Awards Europe díjátadón az első helyet. Formabontó kialakítása mellett még a fenntarthatóságot is szem előtt tartották a gyártásakor.

#HÅGinBalance

Miért válaszd a HÅG Capisco Puls széket?

Ahhoz, hogy elkerüljük hosszútávon az ülő munka okozta problémákat, nem elegendő az irodai asztalunkat Állítható Asztalra váltani. Nagyon fontos szempont az is, hogy milyen széket használunk. A megfelelő ergonómiai szék kiválasztásakor nem biztos, hogy az a jó irány, ha azt keressük, hogy minél több funkcióval legyen felszerelve. Ilyen nem szükséges kiegészítő az aktív használathoz pl.: a nagy háttámla vagy a kartámasz. Egy átlagos ergonomikus szék úgynevezett “kényelmi” kialakításai sokkal inkább akadályoznak a szabad mozgásban és a hosszas ülésre sarkalnak. Ezzel ellentétben a HÅG Capisco / Puls székeinek kialakításánál egy másik fontos szempont játszott szerepet. Mégpedig, hogy a lehető legkisebb helyen elférjen és a használóját minél aktívabb használatra sarkalják. Ezt a funkciót erősíti a nyereg alakú ülőfelület kialakítása is, ami az ülés variálhatóságát teszi lehetővé.

Fontos, hogy legalább 20-30 percenként változtasd az ülő és álló pozíciódat is!

#BeActive

Kiknek ajánljuk a HÅG ergonómikus székeit ?

Az ergonómia szakértője: HÅG Capisco Puls remek megoldás a mai modern irodák számára. Manapság egyre inkább jellemző a folyamatos mozgás, helyváltoztatás, különböző feladatok, munkakörök és hosszabb, rövidebb megbeszélések elvégzése. Egy alkalmazott egyre kevésbé van csak egy helyhez kötve és egyre inkább ő dönti el hol és hogyan dolgozik.
Milyen szék tudná kiszolgálni ezt a változatosságot? Univerzális, modern és amit a lehető legváltozatosabban tudunk használni.

Kompakt mérete, megkülönböztethető esztétikája és változatos színei megkönnyítik a környezetünkbe való tudatos integrálását.

Látogass el a 1083 Budapest Baross utca 114-116. szám alatti üzletünkbe és tedd próbára Capisco Puls székünket!