Barion Pixel
BeActive Állítható asztalok

BeActive Állítható Asztalok- #Álljfelazegészségedért

BeActive állítható asztalook - Allithatoasztal.hu

Ez a legfőbb üzenetünk és célunk, hogy számodra is átadjuk miért is olyan fontos, hogy aktívak maradjunk akár az egész napos munkánk során is. BeActive állítható asztalok segítenek számodra.

Sokféle munkavégzés létezik és mindegyiknek megvan a saját egészségünkre gyakorolt hatása, de az irodai munka mégha látszólag megerőltetés nélküli mégis az egyik legegészségtelenebb a szervezet számára.

A hosszan tartó ülés okozza a napjainkra népbetegségnek számító háti- és izületi problémák többségét, hiszen testünk alapvetően mozgásra van kódolva, nem pedig egész napos ülő munkára.

Az irodában eltöltött órák mellett a nap során meglehetősen sok időt töltünk ülő helyzetben és ha ezt összeadjuk, akkor akár napi 12-16 órát is ülve töltünk.

Az ülő testhelyzet hosszú ideig káros, hiszen a legtöbben nem tudjuk, hogyan üljünk helyesen, hogy tartsuk a fejünk, a hátunk, a derekunk, illetve az optimális ülőmagasságot sem választjuk meg helyesen.

Mindenezek együttesen nagy terhet helyeznek a gerincünkre, az izületeinkre és a porckorongokra, melynek hatására kezdetben csak derékfájás, de évek múltán komolyabb problémák is kialakulhatnak.

A megoldást az jelentheti, ha aktivizáljuk testünket a munkánk során és a munkán kívül is.

Ülő-álló munkaállomásaink aktivizálnak és testünket állás közben a természetnek megfelelő pozícióba helyezik, ezáltal beindul a testben a vérkeringés, aktívan dolgoznak izmaink és kevesebb teher irányul a hátunkra, így megelőzhetőek a komolyabb betegségek kialakulásai.

Mi ebben segítünk neked és nyújtunk professzionális megoldásokat számodra.

BeActive állítható asztalok, álláskönnyítő szőnyegek és speciális ergonomikus székeink használatával elkerülheted a gerinc és izületi betegségeket és aktívan tarthatod tested, mindemellett a nap során sokkal hatékonyabban végezheted munkád.

BeActive állítható asztalok és kiegészítőink kipróbálhatóak üzleteinkben, de ingyenesen kihelyezzük az irodádba is! Keress minket elérhetőségeinket, vagy látogass el hozzánk 1082 Budapest, Baross utca 114-116. szám alatti bemutatótermünkbe, és próbáld ki termékeinket működés közben.

Tekintsd meg BeActive elektromosan állítható asztalainkat.

Tekintsd meg Álláskönnyítő szőnyegeinket.

Tekintsd meg Ergonómikus álló székeinket.