Barion Pixel
BeActive Állítható Asztal

Black Friday az Állítható Asztalnál

2023-ban sem maradhat el az évvégi Black Friday leárazás az Állítható Asztalnál sem. Az idei akció keretében nagyon kedvező áron szerezhető be a BeActive asztalkeret, mely mindhárom színben elérhető jelenleg akciósan 139.900 Ft-os áron.

Black Friday 2023

#BeActive

Közkedvelt BeActive asztalkeretünk fekete, fehér és szürke színben is folyamatosan elérhető széles raktárkészletünkről. A BeActive asztalláb egészen nagy asztallapokhoz is megfelelő választás. 110 cm-től egészen 180 cm-es távolságig szerelhetők egymástól az elektromos lábak, így akár 200cm-es asztallapokat is könnyedén kiszolgál, ami kiegészítő elemekkel még tovább fokozható. Egyedi igény és kérdés esetén keress minket bátran. BeActive asztal teherbírására sem lehet panasz, hiszen 125 kg-os terhelhetőségével és három szegmensű kialakításával a komolyabb kategóriába tartozik.

Az 5 éves garanciát sem szabad figyelmen kívül hagyni, mely szinte egyedülálló a piacon.

Meglévő, vagy akár új egyedi asztallaphoz is egy nagyon kedvező választás lehet. Az akció keretein belül most 138x70cm-es 25mm-es vastagságú asztallappal 172.900 Ft-os áron beszerezhető egy komplett asztal.

A kutatások erőteljes összefüggéseket találtak a túlzó ülőmunka és számos súlyos egészségügyi probléma között, amelyek növelik a korai halálozás kockázatát.

#Álljfelazegészségedért

Nem maradnak idén ajánlat nélkül azok sem, akik kisebb és még kedvezőbb árkategóriában keresnek Állítható Asztalt maguknak otthonra vagy irodájukba.

A kisebb BeActive Easy asztalunk is akciósan érhető el jelenleg az idei Balck Friday ajánlatban szürke színű asztallábbal és fehér színű 138x70cm-es 25mm vastagságú asztallappal együtt.

BeActive Easy asztal is két külön motorral dolgozik, mint az előbbiekben már említett nagyobb BeActive asztal. A BeActive Easy 80kg-os teherbírása pedig teljesen kielégítő egy átlagos irodai felhasználáshoz.

Amennyiben több időt töltünk állva és mozgással, akkor a tudományos közösség által megfogalmazott kifejezés – a metabolikus szindrómára és a túlzottan ülő életmód káros hatásaira való hivatkozással – leküzdhető az „Ülőbetegség”.

Támogasd az egészséged munka közben is

BeActive és BeActive Easy elektromosan állítható magasságú asztalaink segítségével kialakíthatod az egészséges és ergonomikus irodai, vagy otthoni munkavégzést.

Asztalkereteink állítható asztallábai akár 59 cm – 124 cm-es tartományban állítható be.

A 4 memóriás kontroller segítségével pedig gombnyomásra érheted el az általad eltárolt szinteket, mellyel kifejezetten komfortosan és gyorsan használható az asztal.

BeActive ergonomikus munkaállomások és kiegészítő termékek is kipróbálhatóak a 1083. Budapest Baross u. 114-116. számú üzletünkben, munkanapokon 9 és 17 óra között.

Írtak rólunk! Kattints ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.