Barion Pixel
ErgoDay 2023 Rendezvény

ErgoDay 2023 Rendezvény Helyszín

Idén májusban ismét megrendezésre kerül a tavalyi évben elindított rendezvénysorozatunk, ahol idén is a mobilitás és a well-being kapja a főszerepet.

Az ErgoDay 2023 Rendezvény helyszíne a budaörsi PostArt Rendezvényközpontban lesz majd, ahol az adottságoknak köszönhetően a szabadtéren és egy belső kiállítótéren zajlanak majd a programok.

#Álljfelazegészségedért és búcsúzz el a fájdalomtól

A rendezvény edukációjának központi témája az lesz majd, hogyan aktivizáljuk a testünket és elménket a mindennapi munka során.

Az ErgoDay 2023 rendezvényünk közös célja, hogy azoknak kínáljunk megoldást, akik az idejük nagy százalékát monitor előtt töltik.

Ez a fajta tartós ülő testhelyzet tankönyvi példa arra, hogyan okoz mozgásszervi panaszokat a test különböző tájékain. Erre nyújtunk megoldást, hogy megelőzhetőek legyenek a nyaki- és gerincfájdalmak, ezáltal sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben és proaktívak legyünk egésznap.

ErgoDay 2023 Rendezvény Főelőadója

A rendezvény fő előadója Bodó Dávid lesz, aki egyetemi oktató és egyben ergoterapeuta edző is. Dávid a Pécsi Tudomány Egyetemen Testnevelés és Sporttudomány Karán szerzett BSc diplomát 2012-ben, majd 2015-ben MSc diplomát, mint Testnevelő-Edző.

“Mozogj jól, legyél erős, állóképes és élvezd az életet!”

Ezt követően folytatta tanulmányait a PTE Biológia és Sportbiológia Doktori Szakán. Ezen a szakon a saját testsúlyos edzés mozgásszerkezeti paramétereit és a szervezetre gyakorolt kevésbé ismert hatásait kezdte el kutatni.

Találkozzunk május 17-én a PostArt Rendezvényközpontban!

Az Ergoday 2023 Rendezvényünk célja a hátfájás nélküli élet igéjének terjesztése. Hisszük, hogy minden irodista megérdemli az egészséges munkakörülményeket, a munkáltató pedig hosszú távon nagyobb teljesítményre számíthat a befektetésért cserébe.

Szervezetünk nem napi 8-10 órás ülésre vagy állásra lett tervezve, hanem dinamikus mozgásra. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy jobban megismerjük testünk működését és még időben elkerüljük a mozgásszervi megbetegedéseket.

Tudj meg többet képzéseinkről!

Írtak rólunk! Kattintsd ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.

Tekintsd meg termékeinket szaküzletünkben hétköznapokon 9 és 17 óra között!