Barion Pixel
ErgoTraining Oktatás

ErgoTraining Bodó Dáviddal

A félnapos ErgoTraining előadáson az Intersnack Magyarország Kft. győri gyárban, olyan interaktív programok keretein belül kaptak átfogó képzést a dolgozók, ami javítja a teljesítményt, jobb közérzetet biztosít és jótékony hatással van az egészségünkre.

Egészséges munkakörülmények, motivált dolgozók

Az ErgoTraining interaktív nap egy átfogó előadással indult az Intersnak gyárban, amit egy helyszínbejárás követett. A helyszín alapos feltérképezésének segítségével Bodó Dávid oktatónk teljes képet kapott a munkahelyi adottságokról és lehetőségekről.

Mivel szervezetünk nem napi 8-10 órás ülésre vagy állásra lett tervezve, hanem dinamikus mozgásra, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy jobban megismerjük testünk működését.

Nézd meg kedvcsináló TikTok videónkat az eseményről

#BeActive Bodó Dáviddal

ErgoTraining Mozgásreceptek – gyakorlati foglalkozás

Az interaktív ErgoTraining előadáson minden dolgozó aktívan részt vett és azonnal elsajátította a bemutatott praktikákat és érdekes tapasztalatokat gyűjtöttek, amiket hosszú távon tudnak majd kamatoztatni.

Mindenki ismeri az érzést, amikor nyaki- derék- vagy végtagfájdalom miatt nem tud megfelelően a munkára öszpontosítani és a folyamatos fájdalom érzet teljesen demotiválja.

Az közismert ülőmunkából fakadó problémák miatt tematikusan végig haladtunk a különböző testtájakra alkalmazható mobilizációs és fascia lazító technikákon. Ezek a gyakorlatok a monitor előtti munkavégzéssel kapcsolatos mozgásszervi panaszokra nyújtottak megoldást.

ErgoTraining az ErgoDay Rendezvényen

Amennyiben te is érintett vagy hasonló panaszok kezelésében vagy előrelátó módon te is a megelőzésben hiszel, gyere el ErgoDay rendezvényünkre ahol lehetőséged lesz személyre szabott megoldást kapnod.

Írtak rólunk! Kattintsd ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.

Tekintsd meg termékeinket szaküzletünkben hétköznapokon 9 és 17 óra között!