Barion Pixel
Special Agent BeActive Fékezhető kerék teszt

Fékezhető kerék kiegészítőnk tesztelésre került

Fékezhető kerékkel is rendelheted már BeActive Állítható Asztalodat. Éppen ezért ezt a termékünket kölcsönadtuk Gere Bencének, aki egy alapos tesztelésnek vetette alá és vizuálisan is bemutatja most nektek. Miért is hasznos, hogy ilyen görgőkkel lássuk el az asztalunkat? Elképzelhető, hogy az Állítható Asztalt több helyen és akár több személy szeretné használni, akkor nagyon praktikus lehet, hogy nem kell az asztalt kézi erővel felemelve mozgatni, hanem egyszerűen a kerekek segítségével helyezhetjük át.

Fékezhető kerék BeActive Állítható Asztalhoz

Nagy segítség lehet mindenki számára, hogy akár egymaga is könnyedén átgördítheti az egyébként nem könnyű ? Állítható Asztalát az egyik helyiségből a másikba. Használat közben pedig mind a négy kereket le tudjuk fékezni, aminek köszönhetően az asztalunk ugyanolyan stabil marad, mintha rendes talpakon állna.

Tartsatok velünk és nézzétek meg a Special Agent teszt videóját:

Special Agent weboldala

Bencével szoros együttműködésünk kb. másfél évvel ezelőtt indult, aki minden technikai kütyüt nagyon szívesen bemutat számotokra. Keressétek fel weboldalát és YouTube csatornáját, ahol folyamatosan friss és érdekes tartalmakat és teszteket oszt meg veletek.

Az egészségünkbe való befektetés az egyik legjobb döntés, amit fontos szem előtt tartanunk egy elektromosan állítható asztal beszerzésekor. Nagyon fontos szerepet játszik még emellett az ergonómiai kiegészítők használata is, amivel meg tudjuk előzni a nyaki-, gerinc- és hátfájdalmakat.

Amennyiben érdeklődsz a Fékezhető kerék termékünk iránt, gyere el szaküzletünkbe és nézd meg személyesen!