Barion Pixel
Állítható Asztal fél éve használatban

Fél év utáni tapasztalatok az Állítható Asztal használatáról

Az alábbi videóban Devon vlogger beszámolóját nézhetitek meg arról, hogy mik a tapasztalatai fél év Állítható Asztal használat után.

Devon gyakorlati tapasztalatai szerint a 2022-es évben tesztelt eszközök közül számára talán az egyik leghasznosabb termék volt ez az asztal. A videóban kiderül, hogy munka közben mennyire vált be neki az állással töltött idő. Valamint az azt követő kikapcsolódási időben, játékok közben hogyan értékelte az Állítható Asztal használatát, mennyire tette aktívabbá így a hétköznapjait.

Továbbá beszámol arról is, hogy az asztalt fékezhető kerékkel együtt használja. Ez nagyban segíti az amúgy nem könnyű súllyal rendelkező masszív asztal mozgathatóságát. Ez a lehetőség azok számára is kifejezetten hasznos akik sokszor mozdítják, helyezik át az asztalt.

Fékezhető kerékkel a mozgathatóság miatt
Fékezhető kerékkel a mozgathatóság miatt

Miért kifejezetten hasznos az állással töltött idő

Megtudhatjuk továbbá azt is, hogy neki milyen helyzetekben volt leginkább kedvező az álló magasságban történő használat. Az Állítható Asztal tapasztalatok során az is kderült, hogy milyen típusú játékok közben lehet hasznos és kedvező, és hogy milyen esetekben nem annyira praktikus a használata. A videóban megtalálhatjátok továbbá a szükséges információkat arról is, hogy milyen módon juthattok hozzá az ajándékhoz, ha ti is ilyen Állítható Asztal beszerzését tervezitek.

Tudj meg többet az álló munka előnyeiről és azok egészségre gyakorolt pozitív hatásairól és kattinst ide!

Tudtad? A munka közbeni állás nagy mértékben növeli az oxigén-, illetve a tápanyag szintet az agyban, mely a jobb vér áramlásnak köszönhető.