Barion Pixel
BeActive OneLeg Easy

A Koneli Általános Iskolába telepítettünk Állítható Asztalokat

Közös összefogás keretében A Koneli Alapítványi iskolába telepítettünk 14 db BeActive OneLeg Easy állítható asztalt, az 5. osztályos tanulók számára.

BeActive OneLeg Easy gázrugós állítható asztalok

Az állítható asztalok kialakítása kifejezetten az iskolai tanulók számára lett kialakítva. A gázrugós működés és egylábas kialakítása miatt praktikusan kis helyen elfér és áram igénye sincsen.

Az idei tanévnyitót az új asztalok érkezésével a tanárok és diákok is nagy izgalommal várták. Nagyon szerencsés helyzetben vannak, hiszen Magyarországon elsőként kaptak a lehetőséget a diákok, hogy igazán ergonómikus környezetben tanulhassanak.

Oktatás ergonómikusan, szerethetően

A Koneli Alapítványi Iskolában az tanórák kialakítása eltérő a hagyományos iskolai rendszertől, hiszen a Koneliben a cél a tanulási folyamat szeretetének fenntartása és a kollaboráció kialakítása.
Itt a gyerekek nem csak az iskolapadhoz kötve ülnek végig 45 percet. Lehetőségük van felállni vagy akár babzsák fotelekben végezni egy egy feladatot. Ezáltal, hogy megszakad az óra monotonitása a tanulók is sokkal fókuszáltabbak és aktívabbak az órákon. A kreativitást igénylő rajz órákon pedig kifjezetten előnyös, ha állva tudnak alkotni a gyerekek.

Az iskolába telepített Állítható Asztalok használatával minden tanuló megtalálja a fejlődéséhez szükséges legjobb alternatívát, amiben kiteljesedhet.

80×60 cm-es asztallapok antracit a lime zöld színben

BeActive OneLeg Easy az egészség megőrzéséért

Sokan tapasztaljuk felnőtt korban, hogy valami mindig fáj és már nem tudunk olyan fesztelenül a munkára koncetrálni. Gyakorlatilag észre sem vesszük de már az iskolapadban kialakul egy rossz testi berögződés, ami a munkahelyi stressz hatására egyre jobban elhatalmasodik rajtunk és végül komoly egészségügyi problémákhoz vezet.

Az iskolába telepített Állítható Asztalok éppen ezt a fajta rossz testképet hivatott megelőzni, amely a tanárok megfelelő edukációnak segítségével egészséges felnőtteket képez.

OneLeg Easy Állítható Asztal U lábakkal

Az egészségünk megőrzése érdekében fontos, hogy egy holisztikus szemléletmóddal vizsgáljuk életünket. Nem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb időnket naponta életkortól függően vagy az iskolapadok között vagy a munkahelyünkön töltjük többségében ülőmunkát végezve.
Tölthetünk naponta órákat az edzőteremben, ha azt megelőzően 8-10 óra monoton üléssel telt nem fogjuk tudni egyensúlyban tartani a mindennapokat. Ügyeljünk az ergonómiára és lehetőség szerint már fiatalokat is próbáljuk meg edukálni ennek fontosságára.

Írtak rólunk! Kattintsd ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.