Barion Pixel
Invictus Gamer Állítható Asztal

Megérkezett legújabb termékünk az Invictus Gamer állítható asztal

Megérkezett a legújabb modell az Invictus elektromosan állítható gamer asztal, mely nevéből is adódóan talán leginkább a videojátékok kedvelői körében lehet érdekes. A gamerek körében is rendkívül fontos tényező az asztal pozíciójának, magasságának személyre szabhatósága, mivel ez is egy hosszasan számítógép előtt töltött idő, mint a munkavégzés.

Sok esetben egymást követi ez a két tevékenység, így talán még kiemelkedően fontos az ergonómia. Például különböző beállítással lehet kényelmesebben játszani konzolon kontrollerrel, mint mondjuk billentyűzettel és egérrel. Számtalan indok állhat egy ilyen asztal beszerzése mellett.

Invictus Gamer Elektromosan Állítható Asztal
Masszív, robusztus szerkezet az aktív használathoz tervezve

Integrált funkciók a legjobb kihasználásért

Az ilyen kifejezett videojátékra tervezett asztalok megjelenésében és kialakításukban is eltérnek egy hagyományosnak nevezett asztaltól. Mivel a játékos felhasználók gyakran intenzív és dinamikus mozgásokat végeznek, a gamer asztalokat általában erősebb anyagokból készítik, hogy ellenálljanak a terhelésnek és a felhasználás közbeni rezgéseknek.

A gamer asztalok általában mint az Invictus állítható asztal is különböző egyedi opciókkal, mint például nagyobb kábelmenedzsment rendszerekkel rendelkezik. Mivel általában több eszközt is használnak egy ilyen asztalon, így fontos szempont azok kábeleinek tárolása, és könnyű hozzáférhetősége is.

Ezenkívül már gyárilag beépíttet Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, mellyel a távvezérlés mellet statisztikai adatokat is kiolvashatunk az asztal használatát illetően. Az integrált aktivitás emlékeztető funkció segítségével pedig biztosan nem felejtkezünk meg a hosszas ülésből származó kellemetlenségről sem.

A kontroller erre is programozható és rezgéssel jelzi nekünk ha már ideje megmozgatni magunkat.

Invictus Gamer Állítható Asztal
Elegendő hely a kábelek rendezéséhez

Az Invictus elektromosan állítható gamer asztal beépített RGB világítással rendelkezik. Ezek a színes fények egyedi játékélményt nyújtanak és annak hangulatát is fokozni tudják. Te dönthetsz róla, hogy éppen milyen színvilágban érzed jól magad használat közben.

Invictus Gamer Elektromosan Állítható Asztal
Beépített programozható RGB világítással

A hagyományos ülő munkavégzéssel szemben, az Invictus Gamer elektromosan állítható asztal segítségével növelheted teljesítményed és elkerülheted a hosszas ülésből fakadó káros élettani hatásokat. Az álló testhelyzetben játék vagy munka során növelheted aktivitásod, így megőrizheted tested egészségét. A már meglévő nyaki, háti-, deréktáji panaszok szignifikánsan csökkenthetőek, akár el is mulaszthatóak az asztal és a megfelelő ergonomikus kiegészítők használatával.

Írtak rólunk! Kattints ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.