Barion Pixel
BeActive megújult webshop

Megújult webshopunk

Örömmel szeretnénk nektek bemutatni, hogy megújult webshopunk, ahol szinte már legtöbb termékünk webshopon keresztül, kényelmesen otthonról kiválasztható és megvásárolható.

A megújult webshop menüben minden termékünket könnyen elérsz

Igyekeztünk a megújult webshopot úgy felépíteni nektek, hogy minden lehetőség egyértelműen és könnyen hozzáférhető legyen.

BeActive megújult webshop kategóriák
BeActive megújult webshop kategóriák

A megújult webshopunkban van lehetőséged összeállítani a saját BeActive Állítható Asztalodat, ahol kiválaszthatod az Asztalkeret színét, az Asztallap méretét és színét is.

Kedvenc kiegészítő termékeink esetében kényelmesen kiválaszthatod, hogy milyen színben szeretnéd azt megvásárolni. Legyen színazonos az asztalkereteddel vagy pont az tetszik neked ha a kiegészítő termékek színe eltér a kerettől? Válaszd a neked tetszőt!

Kiegészítő elemek a te ízlésed szerint!

Végezetül pedig engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a BeActive Állítható Asztal családunk legújabb tagját, a BeActive Easy asztalunkat! Ismertetőjele, hogy szintén dupla motorok dolgoznak benne a kényelmedért, de sokkal kedvezőbb áron hozzájuthatsz egy ilyen Állítható magasságú asztalhoz. Reméljük a megújult webshopunk tetszeni fog neked és hasznos információkkal fog szolgálni!

Írtak rólunk! Kattintsd ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.

Tekintsd meg termékeinket szaküzletünkben hétköznapokon 9 és 17 óra között!