Barion Pixel
Beactive Állítható Asztal

Miért jó, ha távolról vezérelhető a BeActive Állítható Asztalom?

Külön kiegészítő elemként megvásárolható az BeActive Bluetooth Dongle készülékünk, amely szinte minden BeActive állítható asztalhoz használható. A kompatibilitást érdemes a vásárlás előtt ellenőrizni, ebben ügyfélszolgálatunk készséggel segít.

A készülék egy kis méretű fehér dobozkában érkezik hozzánk, melyben az BlueDongle és 3 db QR kód matrica található, amely a könnyű szinkronizálást teszi lehetővé. A Bluetooth adóvevő készüléket az Állítható Asztalunk “F” csatlakozójába kell csatlakoztatni. Az okostelefonunkon pedig le kell tölteni a telefonunk szoftveréhez alkalmas AiDesk applikációt (iOS / Android). Az alkalmazás indítása után a felső részen található Connect gombbal tudjuk beolvasni a dobozban kapott QR kódot (előzetesen győződjünk meg róla, hogy telefonunkon a Bluetooth be van kapcsolva). Néhány másodperces kapcsolódás után felismeri a BeActive Állítható Asztalunkat, melyet először el kell neveznünk. Hasznos, amennyiben több asztalt szeretnénk egy telefonról vezérelni, könnyebben meg tudjuk az asztalokat különböztetni.

#Álljfelazegészségedért

Smart BeActive – Állítható Asztal

Segítségünkre lehet még az a funkció is, ha hajlamosak vagyunk nagyon belefeledkezni a munkába és elfelejtünk ülő vagy álló pozíciót váltani! Egyszerűen állítsunk be időzített értesítést az alkalmazásban, ha túl sok ideje ülünk vagy állunk. Érdemes kb. 40-60 percenként pozíciót váltani.

#BeActive

Amennyiben mindig az alkalmazás segítségével állítjuk át a BeActive Állítható Asztalunkat akkor minden adatot eltárol nekünk a telefonunkban. Így könnyen nyomon tudjuk követni, hogy az adott napon mennyi időt töltöttünk állva. Ez pedig hány százaléka a napi célunknak, illetve mennyi kalóriát égettünk el munka közben. Ezek a statisztikák napi, heti, havi és éves bontásban is elérhetőek. Nagyszerű áttekintést tud adni arról, hogyan tudunk fejlődni az állva töltött percekben, órákban.