Barion Pixel
Műhely asztal - BeActive Elektromosan Állítható Asztal

Lehet a műhely asztal is Állítható Asztal?

Az Elektromosan Állítható Asztalt kedvezően használhatják műhely asztalként is mindazok, akiknek fontos a megfelelő testtartás és a kényelem munkájuk közben. Az állítható asztal lehetővé teszi, hogy a műhelyben állva és ülve is dolgozzanak, ami segíti a testmozgás fenntartását és csökkenti a fáradtságot.

A BeActive Asztalkeretet egy meglévő speciális lapra rögzítették, amire további fiókos elemek is kerültek rögzítésre.

Műhely asztal - BeActive Elektromosan Állítható Asztal
Műhely asztal – BeActive Elektromosan Állítható Asztal

A kedves vevőnk (Kricsik Órásműhely), egy órás műhelyt üzemeltet, aki tőlünk vásárolt egy elektromosan állítható asztalt. Tökéletes példája annak, hogy milyen előnyöket is kínál egy ilyen asztal. Az elektromosan állítható asztal lehetővé teszi, hogy munka közben folyamatosan változtassa testtartását, ami csökkenti a hosszútávú fáradtság és a hátfájás esélyét.

Az elektromosan állítható asztal másik nagyon fontos előnye, hogy a partnerünk számára rugalmas és kényelmes munkakörnyezetet biztosít. Az asztal magasságának állításával vásárlónk megtalálhatja a számára legmegfelelőbb munkahelyet, ami növeli a hatékonyságát. Továbbá lehetővé teszi a precíz munkák elvégzését akár ülve akár állva is.

Az elektromosan állítható asztal megfelelő befektetés azok számára, akik a műhelyükben sok időt töltenek. A BeActive Állítható Asztal hosszútávú használata javítja a testtartást, csökkenti a fáradtságot és növeli a hatékonyságot.

Amikor a teherbírás kiemelkedően fontos

Az elektromosan állítható asztal, amit a Kricsik Órásműhely tulajdonosa vásárolt műhely asztalnak, nem csupán kényelmes és praktikus, de kellően strapabíró és tartós is. A teherbírása 125 kg-ig terjed, ami tökéletesen alkalmas az órás műhelyi feladatokra.

A maximális terhelhetőséget kicsivel túlléptem, de rendben mozgatja az asztalt a két motor.

Az elektromosan állítható asztal lehetővé teszi a műhelyben dolgozók számára, hogy a testmagasságának megfelelően lássa el teendőit. Így növelve a kényelmet és csökkentve a hosszú órák után jelentkező fájdalmakat és fáradtságot. Emellett a változtatható magasság lehetővé teszi az asztal optimális használatát a különböző munkafolyamatok során, ami növeli a hatékonyságot és csökkenti a munkórák számát. Ennek köszönhetően a munka minősége és hatékonysága is javul.

Ügyfelünk kreativitása hamarosan megtérül

Végül, az elektromosan állítható asztalok nagyszerű megoldást nyújtanak a környezetbarát és egészséges munkahelyek létrehozásához. A munkahelyi ergonómia még tovább fokozható egy Álláskönnyítő szőnyeg használatával, ami segít a megfelelő súly eloszlatásban. A szőnyeg használatával elkerülhető az álló munka okozta végtag fájdalom valamint dinamikus mozgást tesz lehetővé.

BeActive Állítható Asztal – Teakfa asztallappal, Orthomat Office Álláskönnyítő szőnyeggel

Az asztalok segítenek csökkenteni a munkahelyi mozgásszervi megbetegedések lehetőségét, valamint növelni a dolgozók kényelmét és jó közérzetét.

Összességében elmondható, hogy az elektromosan állítható asztalok kiváló választás a műhely asztal számára is, mivel lehetővé teszik a kényelmes, hatékony és egészséges munkavégzést.

Ha szeretnének megbízható és minőségi termékeket vásárolni, ajánljuk, hogy keresse fel a vállalkozásunkat.