Barion Pixel
BeActive Állítható Asztal

Néhány megvalósult állítható asztal kombinációt szeretnénk bemutatni, két különböző BeActive Állítható Asztallal, melyeket vásárlóink küldték.

Ez egy remek kiindulási pont lehet azok számára, akik még nem tudják milyen asztalt szeretnének.

Letisztult vonalak és ergonómikus kialakítás

Az alábbi képeken látható állítható asztal egy fekete színű BeActive asztalkeretből és egy 160×80 cm-es, 36mm vastag dió asztallapból áll. A kedves vásárlónk erről a kombinációról küldött szenzációs képeket.

Ennél az állítható asztal kialakításnál már felszerelésre került egy monitor tartó kar és egy laptop tartó konzol is, amivel maximális munkaterület érhető el. A billentyűzet és az egér alatt található asztali alátét, mint a Logitech DeskMat kellemesebb használatot biztosít, ami igazán feldobja a munkakörnyezetet.

Igen sikerült. Minden rendben van vele, ki is tudom használni az asztal adta lehetőségeket. Meg vagyok vele elégedve. Mellékelten küldök néhány fotót..”

Állítható asztal elegáns kivitelezéssel

A következő vásárlói visszajelzést egy BeActive Easy állítható asztalról kaptuk, ahol a gyönyörű hófehér bútorzat mellett a fehér asztalkeret és az arra szerelt 138×70 cm-es 25 mm vastagságú asztallap tökéletes harmóniát alkot.

A kedves vevőnk jelezte, hogy tervben van még egy Monitor tartó kar beszerzése is, de ahhoz előbb a megfelelő monitort kell beszereznie. 🙂

Nagyon meg vagyok elégedve az állítható asztallal! A kollégák kedvesek és segítőkészek voltak az összeszerelés során.

Hogyan mérjük fel igényeinket

Először is fontos megmérni az állítható asztalunk tervezett telepítési helyét, hogy maximálisan mekkora asztallappal érdemes választani az asztalt. Erre ha az adottságok engedik, minimum 70cm-es lap mélységet javasolunk.

Ezt követően mérjük fel az igényeinket, hogy mekkora terhelésnek vetnénk alá az állítható asztalunkat, ez alapján válasszunk a különböző motor erősségek közül.

Valamint fontos szempont lehet, hogy egyedül vagy párban felváltva szeretnénk használni az asztalt. Utóbbi esetében mindenképpen javasolt egy 4 memóriás vezérlő igénylése is.

Végül pedig olyan finom hangolásokra is érdemes lehet gondolni, van-e kisgyerek a környezetben, aki miatt ajánlott lehet a sarkokat lekerekített megmunkálással kérni.

Írtak rólunk! Kattintsd ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.