Barion Pixel

BeActive Állítható Asztalkeretek

BeActive elektromos állítható asztalaink segítségével kialakíthatod az egészséges és ergonómikus irodai munkavégzést. Asztalaink prémium minőségűek és 4 memóriás vagy fokozatmentes irányító panellal rendelkeznek, ezáltal többféle magassági helyzetet is betudsz állítani magadnak. A BeActive állítható asztalaink dupla motorosak, ezáltal működésük nagyon gyors és halk.

Asztalkereteink teherbírása 80 – 150kg tartomány között helyezkedik el, függően, hogy melyik terméket vesszük figyelembe. Az asztalkeret megrendeléseket magyarországi raktárunkból, készletről tudjuk kiszolgálni, így nagyon rövid átfutással átvehetőek. Igény esetén Budapesten és annak körzetében vállalunk összeszerelést is. A kereteket országosan tudjuk szerződött futárszolgálatunkkal a leggyorsabban eljuttatni hozzád.

Igény esetén ingyenes tesztasztalt helyezünk ki számodra, amennyiben céges partnerként keresel meg minket – a feltételekről érdeklődj ügyfélszolgálatunknál.

Nagyon sok egyedi szolgáltatást igyekszünk megvalósítani számodra, amitől célzottan a saját elképzelésed szerint alakítjuk ki munkakörnyezeted.