Barion Pixel
Állítható Asztal Konferencia

Országos konferencia Egerben, ahol a közoktatás és szakképézés kerül a középpontban évről évre.

Az Állítható Asztal is részt vett az országos közoktatási konferencián

Az idei évben a konferencia helyszíne Egerben a Hunguest Hotel Eger & Park volt, ahol kellő teret kaphatott minden kiállító és előadó is.

A konferencia fő célja, hogy országos szinten a közoktatásban résztvevők számára bemutasson egy olyan jövőképet, amit a szakértők az elmúlt 25 év tapasztalatai alapján állítanak össze.

Hunguest Hotel Eger & Park 

Bemutattuk a legújabb BeActive OneLeg Easy asztalunkat

A kiállításon részt vettünk mi is, ahol lehetőségünk nyílt közelebbről is megismertetni legújabb állítható asztalunkat, a BeActive OneLeg Easy-t.

A OneLeg Easy asztalaink először idén szeptemberben debütáltak a Koneli Alapítványi Általános Iskolában. A Koneliben az 5. osztályos tanulók részére biztosítottunk 14 db asztalt, amiket jelenleg is tesztelnek a nebulók.

Országos Közoktatási Konferencia résztvevői

A konferencia levezető elnöke Dr. Polonkai Mária egyetemi docens volt, aki a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, alelnöke és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének is az alelnöke.

A közoktatási és szakképzési konferencián Schanda Tamás c. egyetemi docens, főigazgató, a Sándor-palota kabinetfőnöke nyitotta meg a 120 éve született Neumann János – Neumann 120 emlékkiállítást.

Előadást tartott a köznevelés újraszervezésében jelentős szerepet betöltő Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár – Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárság.

Felsőoktatás, szakképzés, felnőttképzés és innováció témában Dr. Hankó Balázs felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért, felnőttképzésért felelős államtitkár – Kulturális és Innovációs Minisztérium – tartott előadást.

Végül pedig nagyon érdekes előadást tartott Kardos Éva az Alapítványi és Magán Nevelési-Oktatási Intézmények, Szervezetek Nemzetközi Egyesülete (ALMA) elnöke. Előadásának témája jövőkép egy magán fenntartó szemszögéből. Az egyedi pedagógia módszereinek jelene és jövője.


Reméljük jövőre is találkozunk a közoktatási és szakképzési konferencián!

#Álljfelazegészségedért

Ismerd meg BeActive Állítható Asztal kínálatunkat és próbáld ki a 1083 Budapest Baross utca 114-116. szám alatti üzletünkben.

Írtak rólunk! Kattintsd ide, hogy elolvashasd a témába vágó cikket, amely a Munkahelyi Ergonómiáról szól.